Alex's is one of my go-to resource for actionable marketing advice. If you are not accessing his stuff you are missing out.
Jimmy Heibert, Ceo at Plick
I would recommend Alex to everyone looking to add a tremendous growth hacker to accelerate and improve their marketing.
Anna-Sofia Jonsson, Marketing Manager at Nshift

Min story

Allt började 2008, då jag gav mig in på digital marknadsföring genom Google AdWords, för små företag i Uppsala. Denna tidiga erfarenhet tände ett intresse för att designa webbplatser som effektivt leder besökare till att ledas genom webbsiten på ett visst sätt och att agera. Att förvandla kalla besökare till en betalade kunder har blivit ett stort intresse och kärnkompetens för mig.

Under de följande 10 åren har jag specialiserat mig på marknadsföring inom B2B-sektorn, vilket gav mig insikter i de komplicerade beslutsprocesserna som karaktäriserar detta område.

Min fascination för psykologi och teknik – särskilt hur de två kan samverka för att påverka beteenden – har varit en drivkraft i min karriär. Jag finner en särskild tillfredsställelse i att utforska och utnyttja denna inom just performance marketing.

Mitt professionella liv har fört mig till städer över hela världen, inklusive Los Angeles, Köpenhamn och Taipei, där jag har arbetat med startups och företag i expansionsfasen. Denna erfarenhet har utvidgat min förståelse för olika marknader och kulturer.

2018 tog jag steget att bli frilansande konsult, vilket ledde till att jag grundade ett nätverk för marknadsförare som omfattade över 8000 medlemmar. Jag har också utvecklat webbapplikationer från grunden och arbetat med paid ads för cirka 30 B2B-företag.

Numera spenderar jag min tid på att kombinera strategisk och taktisk marknadsföring för att stödja mina klienters tillväxt, samtidigt som jag värdesätter min fritid med min fru och våra två katter.

Who is my services for?

  • CMOs and Marketing Managers that needs a systematic approach to all the different marketing activities.

  • Solopreneurs and Freelancers that wants to scale their business through automation.

  • Startup Founders that needs to free up time.

  • Marketing Specialists who wants to up their game.

Want actionable Growth Hacks from me?
Then hop on the Lead Gen Zone

TRUSTED BY

Låt oss få fart på er marknadsföring

Kontakta mig för att boka ett strategisamtal på 30 minuter.
Jag kommer att ställa frågor om ert företag och dess mål så att vi kan se om vi passar ihop.

Tack så mycket! Ditt meddelande har tagits emot, jag kommer att återkomma till dig så snart som möjligt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.